Tape Measuring
Før du bestiller

Det er alltid viktig å gjøre et grundig grunnarbeid for å sikre ditt endelige resultat. Her finner du de viktigste stegene i din prosess med å velge en portløsning til ditt prosjekt. Følger du denne enkle fremgangsmåten er du langt på vei til et resultat du kan være stolt av!

6 enkle steg mot suksess:

1.

Ta nøyaktige mål av din bygningsåpning!

Det er her porten din skal monteres, derfor må disse målene være så nøyaktige som mulig. Husk at mål generellt oppgis i millimeter, det betyr at 3 meter og 30 centimeter skal noteres som 3300mm. Det er dessuten noen mål som er viktigere enn andre, her ser du hvilke:

profilmåleskisse.png

Dette er det grunnleggende for å sikre en godt tilpasset montering. BREDDE og HØYDE kan du oppgi i vår nettbutikk. OVERHØYDE (O) er viktig for å forsikre deg om at du får plass til porten du ønsker deg - minimum 100mm (10cm) for TREND manuell garasjeport, 125mm (12,5cm) for garasjeport med portåpner. Det er fullt mulig å installere med mindre OVERHØYDE, men da med et blindpanel som står fast og dekker mellomrommet mellom bevegelig port og OVERHØYDE. Når du tar mål er det også viktig å notere seg hvilken konstruksjon porten skal monteres til, dette kan du få spørsmål om.

Minimum 100mm på hver side av innstallasjon!

2.

Velg farve og Design

Alutech porter er satt sammen av "lameller" med forskjellige uttrykk. Meningen er at de skal tilpasses den situasjonen du befinner deg i. Bygningen porten skal monteres i setter noen føringer for hvilken port du velger. Derfor har vi laget følgende lameller ment for å tilpasse deg ditt prosjekt. Du vil dessuten oppdage endel variasjon i farvevalg for hver type panel, disse bør du vurdere mot bygget du skal montere på.

OBS!

Presentasjonen omhandler standard valg for hver type lamell og i TREND serien (noen variasjoner i PRESTIGE serie). Du kan velge valgfri RAL farve på forespørsel - ta kontakt med oss for pris og muligheter.

Spanel.png

S-Panel

40mm tykke paneler med kompaktskum i kjerne.

Mpanel.png

m-panel

40mm tykke paneler med kompaktskum i kjerne.

Lpanel.png

l-panel

40mm tykke paneler med kompaktskum i kjerne.

Speilpanel.png

Speilpanel

40mm tykke paneler med kompaktskum i kjerne.

3.

Velg tykkelse på panel

Vi fører 2 typer paneler i nettbutikken i dag TREND og PRESTIGE. Disse seriene er bl.a. forskjellige på isolasjonsevne - 40mm (TREND) og 45mm (PRESTIGE). tykkelsen på panelet påvirker isolasjonsevne og konstruksjonsstivhet. Begge paneler er godt tilpasset Norsk vinter.

OBS!

CLASSIC serien er ikke lenger tilgjengelig i markedet.

Beskrivelse av de forskjellige mulighetene finner du her:

garasjebrosjyre-100.jpg

4.

Ta stilling til motoriserig og fjernstyring

Vi fører portåpnere og tilbehør for å automatisere din installasjon. Motorisering velges ut ifra hvor stor din port er og hvilke muligheter for fjernstyring og tilkobling du ønsker deg. Den største forskjellen på portåpnerne er styrke og tilkoblingsmuligheter. Lurer du på hvilken du skal velge, kan du lese mer her:

Levigato.jpg

LEVIGATO

Kvalitetsportåpner fra Alutech.

ED_ProLine_Motor_low_res.JPG.jpg

pROlINE a

Eurodoor ProLine A med alle funskjoner.

Remote_2.jpg

Fjernkontroll

Enkel betjening fra hvor du vil.

Camera_3.jpg

Kamerakontroll

Få full oversikt enkelt med tilkoblet kamera.

5.

Bestill din løsning i nettbutikken

Når du har fulgt alle stegene i denne veiledningen er du klar til å bestille! Her er 5 punkter i nettbutikken du enkelt fyller ut:

  1. Velg din modellserie (f.eks. TREND eller PRESTIGE) og hvilken type panel du ønsker (f.eks. Speilpanel eller S-panel).

  2. Fyll inn oppmålt BREDDE på porten du ønsker deg.

  3. Fyll inn din HØYDE på porten din.

  4. Legg til ønsket farve - noe leveres standard, ellers er det RAL koder som teller, vi tar kontakt med deg om noe er uklart.

  5. Legg i handlekurven og betal på ønsket måte.

Bestilling.jpg

6.

Det finnes en mulighet til!!

Det er ikke alle som vil gjøre denne jobben selv, det skjønner vi godt - derfor kan du som vil kontakte oss for et uforpliktende tilbud på portløsning eller et prosjekt med de tjenestene og varene du bestiller. Vi har dyktige prosjektleder og montører som mer enn gjerne hjelper deg!

Kontakt oss

Importør: Fair Deal AS,
Molland 50,
4887 Grimstad,  Norge

Telefon: (+47) 901 95 110

Teknisk support: (+47) 416 59 000

  • Facebook

Takk for din henvendelse!