Tape Measuring
Før du bestiller

Det er alltid viktig å gjøre et grundig grunnarbeid for å sikre ditt endelige resultat. Her finner du de viktigste stegene i din prosess med å velge en portløsning til ditt prosjekt. Følger du denne enkle fremgangsmåten er du langt på vei til et resultat du kan være stolt av!

6 enkle steg mot suksess:

1.

Ta nøyaktige mål av din bygningsåpning!

Det er her porten din skal monteres, derfor må disse målene være så nøyaktige som mulig. Husk at mål generellt oppgis i millimeter, det betyr at 3 meter og 30 centimeter skal noteres som 3300mm. Det er dessuten noen mål som er viktigere enn andre, her ser du hvilke:

profilmåleskisse.png

Dette er det grunnleggende for å sikre en godt tilpasset montering. BREDDE og HØYDE kan du oppgi i vår nettbutikk. OVERHØYDE (O) er viktig for å forsikre deg om at du får plass til porten du ønsker deg -Krav til overhøyde vil variere med type innstallasjon og plassering av skinner og fjærsystem, motorisering og så videre, derfor er det viktig at du noterer deg ditt mål på overhøyde, så finner vi en løsning i felleskap. Når du tar mål er det også viktig å notere seg hvilken konstruksjon porten skal monteres til, dette kan du få spørsmål om.

Minimum 100mm på hver side av innstallasjon!

2.

Velg farve og Design

Alutech porter er satt sammen av "lameller" med forskjellige uttrykk. Meningen er at de skal tilpasses den situasjonen du befinner deg i. Bygningen porten skal monteres i setter noen føringer for hvilken port du velger. Derfor har vi laget følgende lameller ment for å tilpasse deg ditt prosjekt. Du vil dessuten oppdage endel variasjon i farvevalg for hver type panel, disse bør du vurdere mot bygget du skal montere på.

3.

Velg type panel

Vi fører 5 serier med industriportpaneler. Disse kan du mikse og matche individuelt, eller bestille som en homogen portløsning. Sjekk produkter i nettbutikken for en prosjektpris på de enkelte serier, ønsker du en mer sammensatt løsning tar du kontakt med oss.

Les mer om seriene og mulighetene Her:

industriporter@0.5x.png

4.

Ta stilling til motoriserig og fjernstyring

Vi fører portåpnere og tilbehør for å automatisere din installasjon. Motorisering velges ut ifra hvor stor din port er og hvilke muligheter for fjernstyring og tilkobling du ønsker deg. Den største forskjellen på portåpnerne er styrke og tilkoblingsmuligheter. Lurer du på hvilken du skal velge, kan du lese mer her:

Levigato.jpg

LEVIGATO

Kvalitetsportåpner fra Alutech.

ED_ProLine_Motor_low_res.JPG.jpg

pROlINE a

Eurodoor ProLine A med alle funskjoner.

Remote_2.jpg

Fjern

kontroll

Enkel betjening fra hvor du vil.

Camera_3.jpg

Kamera

kontroll

Få full oversikt enkelt med tilkoblet kamera.

5.

Bestill din løsning i nettbutikken

Når du har fulgt alle stegene i denne veiledningen er du klar til å bestille! Her er 5 punkter i nettbutikken du enkelt fyller ut:

  1. Velg din modellserie (f.eks. ProPlus eller ProTrend) og hvilken type panel du ønsker.

  2. Fyll inn oppmålt BREDDE på porten du ønsker deg.

  3. Fyll inn din HØYDE på porten din.

  4. Legg til ønsket farve - noe leveres standard, ellers er det RAL koder som teller, vi tar kontakt med deg om noe er uklart.

  5. Legg i handlekurven og betal på ønsket måte.

Bestilling.jpg

6.

Det finnes en mulighet til!!

Det er ikke alle som vil gjøre denne jobben selv, det skjønner vi godt - derfor kan du som vil kontakte oss for et uforpliktende tilbud på portløsning eller et prosjekt med de tjenestene og varene du bestiller. Vi har dyktige prosjektleder og montører som mer enn gjerne hjelper deg!

Kontakt oss

Importør: Fair Deal AS,
Molland 50,
4887 Grimstad,  Norge

Telefon: (+47) 901 95 110

Teknisk support: (+47) 416 59 000

  • Facebook

Takk for din henvendelse!