Portåpnere

Alle Alutech garasje og industriporter kan kombineres med våre driftssikre portåpnere. I kombinasjon med fjernstyring, app-kontroll eller styring over wifi har du full kontroll over hvem som har adgang til ditt portsystem.

Det er ingen tvil om at en velfungerende portåpner er viktig for din komfort og sikkerhet. Med tilknyttede kontrollenheter og mulighet for å fjernstyre åpning og lukking av din garasjeport er det vesentlig letter å ha god tilgangskontroll på ditt garasjeanlegg. Med styring over wifi og kamerakontroll kan du dessuten følge med på adgang og bevegelser selv når du ikke er hjemme.

ED ProLine serien - vår favoritt

Portåpnere med fantastisk kvalitet og driftsikkerhjet fra Eurodoor. Dette er motoren for de aller fleste oppgaver, den kommer dessuten med fullt utvalg av tilbehør og ekstrautstyr som knappepaneler, wifi-kamera, forlengelseskinner og så videre!

ED ProLine flyer.jpg
ED Proline 800N promo.png

ED ProLine 800N

Prisgunstig og kraftig!

Passer for de fleste garasjeporter.

Homelink kompatibel:

INNTIL 10m2 - 100Kg

ED Proline 1000N promo.png

ED ProLine 1000N

Arbeidshesten for de aller fleste oppgaver store som små, vår mest solgte.

Homelink kompatibel:

INNTIL 12m2 - 120Kg

ED Proline 1200N promo.png

ED ProLine 1200N

Toppmodell med app-styring over wifi og masse tilkoblingsmuligheter!

Homelink kompatibel:

INNTIL 14m2 - 140Kg

Alutech Levigato og Marantec portåpnere

Alutech produserer egne portåpnere under navnet Levigato, dette er flotte og prisgunstige åpnere med alle kjente funksjoner og muligheter for tilbehør og ekstrautstyr. For industriporter kan vi også levere velkjent, tysk kvalitet fra Marantec for de tøffeste oppgavene med alle sikkerhetssystemer og automatiseringsmuligheter.

Vi leverer flere modeller i forskjellige styrker tilpasset din garasjeport. Vi lagerfører og leverer alt av tilleggsutstyr og sikkerhetsprodukter i samme høye kvalitet som øvrige Alutech produkter og komponenter.

Levigato.jpg

LEVIGATO

Kvalitetsportåpner fra Alutech.

ED_ProLine_Motor_low_res.JPG.jpg

ED pROlINE

Eurodoor ProLine A med alle funskjoner.

Remote_2.jpg

Fjernkontroll

Enkel betjening fra hvor du vil.

Camera_3.jpg

Kamerakontroll

Få full oversikt enkelt med tilkoblet kamera.